Lucia

tiden går så himla fort, snart är det Julafton också... Jag har beställt en skit fin duff jacka i ylle och den är vit. Så beautiful! Den här veckan har gått ganska snabbt, jag har jobbat hela veckan och varit i skolan för det mesta!!! :] ikväll ska Richard ut, blääää. :] Så jag och Felicia ska i alla fall se på film, det är great det i alla fall! Jag har nog inget roligt att berätta, hade jätte mycket att skriva men det blev helt plötsligt tomt......... Godnatt på er, är ledig imorgon så det blir sovmorgon och vakna upp bakfull med tanke på att richard kommer att andas alkohollukt på mig.

Wish night


och du?

alla som inte dansar.....

Okej jag ångrar mig.

Dan innan biljetterna kommer hem för resan till USA så avbokar jag. Jag vill åka, men... Det är det stora MEN som gör att jag ångrar mig. Jag ser hellre att jag är med Richard under jul. Så koosigt. Sen så kommer han även hem idag min sötnos! Skönt det.

Trött like hell....

Idag är jag inte pigg direkt, helgen var jätte mysig och skit trevlig. I fredags kom Richard, sötnos! Det var så himla skönt att träffa dig, och vi fick ordning på det mesta i lägenheten. Lördagen bestod av att Felicia, Hanna, Amanda, Louise & Nina kom till mig så vi för festade. Det blev lite väl mycket tequila för min del, väl inne i stan så var det världens kö till Mange, det slutade med att vi ställde oss längst fram och kom in till slut. Det som var mest komiskt av allt var att jag och felicia betalade 120 kr för att gå in men såg inte ens mange för att det var så himla mycket folk. Men det var SKIT kul!!!  Gårdagen var inte så jätte trevlig, jag var bakfull med hade en underbar pojkvänn som tog hand om mig, sen fick vi även en kaffe bryggare av Richards pappa :) snällt snällt, fast jag inte dricker kaffe... När Richard åkte igår var ingen utav oss glada direkt, det var jätte TUNGT att se honom åka och veta att han kommer hem om ca 13 dagar. Sen åker jag till USA - Houston om exakt 15 dagar sitter jag på planet över atlanten. Jag ska SHOPPA i USA spec skor, och väskor. Nej nu måste jag faktiskt jobba :) lägger upp lite bilder här men dem är lite kassa, dem är från mobilen....




RSS 2.0