power of pleasure

mmmm... Den låten är bra.... Jag har sån huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart... Är väl för att det är sådan klimatförändring kanske (?) Dagen går så himla snabbt när man jobbar dag, sjukt snabb. Har bara jobbat kväll hittils. åhh vad jag längtar tills jag ska till gbg, måste hälsa på alla sötnosar...

Detta är hotellrummet vi ska bo på, typ vid BLVD :-D
Ses ute.

image56

tierd

mm, är lite små trött idag... Satt o kolla på film igår, så det var rätt lugnt iallafall :) Idag har jag solat lagat mat och stor städat, det behövdes! Imorgon börjar jag 08.20, lite trött jag kommer vaaaaaaaaaaaa. Längtar tills den 6/6, då ska jag och Richard åka iväg till Göteborg för en natt och gå på liseberg, stan och gå ut och dricka. Vi har ett jätte fint hotell rum på scandic mitt på Avenyn. MÝS! Ses i götet  då :)

puss

lördag

Den här veckan har ju gått sjukt fort.... Redan lördag, nästa helg så ska jag åka hem till värmland, det ska bli så himla härligt.... Ska snart äta lite flurre sen bär de av till Kongsberg, måste kika efter lite små saker som behövs. Helgen när det är nationaldagen så ska jag och Richard till göteborg och mysa :) Men bara en dag, på lördag så har ju jimmy kalas, 30 år ! :)

Näää nuuu är nog frukosten klart, sist jag använde ugnen här så kom brandkåren hahaha..:-)

(Sen förstår jag inte att du kan orka med och ha två skepnader och ljuga folk rakt upp i ansiktet - hitta på saker och sedan snacka skit om folk. Och sedan låtsas vara deras vän, gumman, väx upp)

creep

Oh yes you are! Igår tänkte jag att jag bara skulle se ETT avsnitt av gossip girl, de slutade med att jag somnade vid fem imorse haha... Sen blev jag fast idag igen, nu är klockan snart halv fyra och jag ska upp ganska tidigt och göra ärenden innan jobbet :-) Men nu ska jag lägga in lite låtar på mobilen.....

Godnatt :-)

Richard, älskling.... Tack för att du alltid lyssnar och ställer upp, du är min bästa vän och pojkvänn. puss

Måndag

Jag har haft det jätte mysigt i värmland under helgen.... Det var hur skönt som helst att vara hemma, att bara umgås med nära & kära it´s mmmmh! Nu ligger jag i sängen och ska se några avsnitt av gossip girl, det är ju så BRA! :-) Vilken tur jag har, jag har varit och drägglat över en skinnjacka i typ två veckor (?) och nu så fanns den på rea, så imorgon är den min! :-) de ä typ bara i norge som den fanns i min storlek, slut i karlstad och töcksfors hahaha. Det finns folk till allt, hahaha orka ens snacka och tro att JAG inte får reda på det, jag kallar de dagis nivå. Nej nu får de bli lite avsnitt! :)  


längesedan

Fan, jag kommer nog i svackor. Har ju glömt att uppdatera min blogg.... Just nu är jag hemma i värmland och är sjukskriven pga förskylning, suger. Det är faktiskt inte ofta jag är sjuk, men givetvis i början på jobbet OTUR OTUR. Men det är skönt att vara hemma när man är sjuk. Sen har jag nyss ätit lite kycklingsallad det var MUMS!

339799-54

PUSS MALIN

339799-53

KARATE FYLLA :-D

339799-52

på jobbbeeet

RSS 2.0